DOLAR 32,2671
EURO 34,742
ALTIN 2405,922
BIST 10287,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanlığında devir teslim töreni yapıldı

AK PARTİ GENEL MERKEZİ TARAFINDAN BİR SÜRE ÖNCE ALİ ÖZER’DEN BOŞALAN AK PARTİ İLÇE BAŞKANLIĞINA GETİRİLEN OĞUZ KAHRAMAN DÜZENLENEN TÖRENLE PARTİYİ ESKİ BAŞKAN ALİ ÖZER’ DEN DEVRALDI.

24.01.2020 16:45
210
A+
A-

AK Parti Genel Merkezi tarafından bir süre önce Ali Özer’den boşalan AK Parti İlçe Başkanlığına getirilen Oğuz Kahraman düzenlenen törenle partiyi eski başkan Ali Özer’ den devraldı.

Ürgüp AK parti eski ilçe Başkanı Ali Özer ” Partimiz adına ilçemizde elimizden gelen her türlü hizmeti yapma gayretinde olduk. Bize gerekli desteği veren herkese teşekkür ediyorum. Bu göreve getirilen Oğuz Kahraman Başkanıma ve ekibine de başarılar dilerim” dedi.

Eski yönetimden görevi devralan yeni İlçe Başkanı Oğuz Kahraman “Ak parti Ürgüp İlçe Teşkilatından bu kutlu görev, İl Başkanımızın, Milletvekillerimizin ve genel merkezimizin takdiri ile şahsıma tevdi edildi. Bu kutlu görevi yüklenerek yeni yönetimimizle birlikte güzel ilçemiz Ürgüp’ümüze hayırlı hizmetler yapma gayreti içerisinde olacağız. Yeni yönetimimizle, Belediye başkanımız, Meclis üyelerimiz ve il genel meclisi üyelerimiz ile birlikte Sürekli istişare ile Ürgüp’ümüze daha fazla hizmetler getirmenin peşinde olacağız.” dedi.

Devir teslim törenine AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman, Ali Özer, Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, partililer, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.