DOLAR 32,4505
EURO 34,6452
ALTIN 2392,3
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Angelina Jolie önce Beyaz Saray’a sonra Birleşmiş Milletler’e gitti

Ünlü Hollywood oyuncusu ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, önceki gün de ABD’nin başkenti Washington’da yoğun bir gün geçirdi. 46 yaşındaki …

16.09.2021 15:07
294
A+
A-

Ünlü Hollywood oyuncusu ve BM İyi Niyet Elçisi Angelina Jolie, önceki gün de ABD’nin başkenti Washington’da yoğun bir gün geçirdi. 46 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Beyaz Saray’a giderek, Adalet Bakanlığı yetkilileriyle Kadına Yönelik Şiddet Yasası hakkında görüştü.

Ünlü oyuncunun sözcüsü, Jolie’nin, yetkililerle kadın ve çocuk hakları ile aile sağlığı konularında görüş bildirdiği, kadına Yönelik Şiddet Yasası’nın onaylanması, FBI reformları, hukuk eğitimi, sağlık imkanlarına erişmede fırsat eşitliği meselelerinde görüştüğünü belirtti.

ÇOCUK HAKLARI İLE İLGİLİ GÖRÜŞTÜ

Jolie, dün de BM Genel Sekreteri Antonio Guterres ile New York’ta görüştü. Guterres, ABD’li oyuncu ile görüşmesinin ardından, Twitter hesabından “sesini dünya genelinde çocuk hakları için kullanan” Jolie’ye teşekkür etti.

Angelina Jolie ile BM Genel Sekreteri Antonio Guterres New York’ta görüştü.

Antonio Guterres, “Her çocuk sağlıklı, güvenli ve huzurlu bir çocukluk ile potansiyelini sonuna kadar geliştirme hakkına sahip” ifadesini kullandı.

Jolie 2012 yılından beri BM bünyesinde İyi Niyet Elçisi olarak yer alıyor ve faaliyetlere katılıyor.

JOLIE’DEN SURİYELİ MÜLTECİLERE ZİYARET

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.