DOLAR 32,2673
EURO 34,8225
ALTIN 2412,557
BIST 10278,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Dünya şampiyonu cimnastikçi İbrahim Çolak nişanlandı

Türkiye’yi 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda temsil eden, dünya şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, yüzme antrenörü Seray Filiz ile nişanlandı …

28.09.2021 14:39
129
A+
A-

Türkiye’yi 2020 Tokyo Olimpiyatları’nda temsil eden, dünya şampiyonu milli cimnastikçi İbrahim Çolak, yüzme antrenörü Seray Filiz ile nişanlandı.

Milli cimnastikçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Kız isteme ve nişandan sonra evliliğe doğru bir adım daha atmış olduk. Bu güzel günde yanımızda olan herkese çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız” mesajıyla nişan haberini verdi.

İbrahim ve Seray’ın Nişan kurdelesini ise Artistik Cimnastik Milli Takım Antrenörü Yılmaz Göktekin kesti.

2020 Tokyo Olimpiyatları’nda halka aletinde finalde yarışıp 5’inci olan İbrahim Çolak, 18-24 Ekim tarihleri arasında Japonya’da düzenlenecek 2021 Artistik Cimnastik Dünya Şampiyonası’nda unvanını korumaya çalışacak.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.