DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Kit Harington: Başına gelene kadar babalığı bilmenin hiçbir yolu yok

Game of Thrones dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Kit Harington, hayatındaki yeni rolü olan ‘babalık’ hakkında konuştu. 2018’de evlendiği Game of …

01.08.2021 14:40
140
A+
A-

Game of Thrones dizisiyle ünlenen İngiliz oyuncu Kit Harington, hayatındaki yeni rolü olan ‘babalık’ hakkında konuştu. 2018’de evlendiği Game of Thrones’un bir öbür oyuncusu Rose Leslie ile 34 yaşındaki aktörün şubat ayında oğulları dünyaya gelmişti.

Access Hollywood’a konuşan Harington, “Herkes, ‘İçinden geçmek üzere olduğun süreç çok büyük bir şey’ diyor. Başına gelene kadar babalığı bilmenin hiçbir yolu yok. Sizi şaşırtan şey, ‘Ah, bu sonsuza kadar devam edecek’ demeniz” sözünü kullandı.

“Her gün uyanıyorum ve bu küçük adama bakıyorum. Artık birlikte bir bütünün parçasıyız” diyen Harington, “Sanırım babalıkla ilgili beni en çok şaşırtan şey üçünüz artık bir birlik olmanız” dedi.

“Her gün onu büyümüş ve değişmiş buluyorum, bu sizi nasıl değiştirir?” diyen Harington, “Bu çok hoş bir şey” sözünü kullandı.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.