DOLAR 32,3451
EURO 34,828
ALTIN 2375,259
BIST 10270,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Müjgan Ferhan Şensoy babası Ferhan Şensoy’u andı

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos’ta kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 70 yaşında hayata veda etmişti. 2004 …

23.09.2021 11:06
178
A+
A-

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos’ta kalp damar hastalıkları ve solunum yetersizliği nedeniyle 70 yaşında hayata veda etmişti.

2004 yılında boşandığı oyuncu Derya Baykal ile evliliğinden dünyaya gelen Derya ve Müjgan Ferhan adında iki kızı olan usta sanatçı, dede olmak için gün sayıyordu.

32 yaşındaki büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, dokuz aylık hamileydi. Ancak usta sanatçı, doğumuna sayılı günler kala torunu Pera’yı göremeden yaşamını yitirdi.

Müjgan Ferhan Şensoy, 6 Eylül’de kızı Pera’yı kucağına aldı. “Seni en yakışan biçimde uğurlarken, kızımızı en güzel şekilde karşılamaya çalıştık” diyen Şensoy, babasını Instagram’dan duygusal bir mesajla andı.

“KIZIMIZI EN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAMAYA ÇALIŞTIK”

Şensoy paylaşımında, “Canım Babam, 22 gün olmuş sen gideli ve 16 gündür kucağımda canımız kızımız… Seni en yakışan biçimde uğurlarken, kızımızı en güzel şekilde karşılamaya çalıştık. Böylesi teğet geçişinizi belki zamanla daha iyi anlamlandıracağım. Seni çok özlüyorum. ‘Özlemek güzeldir’ dersin sen; böyle bir özlem zamanla güzelleşir mi bilmem ama dilerim biraz olsun kolaylaşır. Seni çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: NTV


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.