DOLAR 32,3886
EURO 34,7772
ALTIN 2397,154
BIST 10208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Tariften yoruldu, tabela koydu

İstanbul’da bir simitçi, her gün gelen yüzlerce adres tarifi sorusundan sıkıldı. Çareyi tabela asmakta buldu. İşte, 103 farklı adres tarifinin yer aldığı o tabela…

Tariften yoruldu, tabela koydu
24.07.2022 13:05
90
A+
A-

Kozyatağı metro çıkışında 14 senedir simitçilik yapan Özkan Aydoğdu, yoğun saatlerde adres tarif etmekten kendi işini yapamaz hale geldi.

Adres tarifinden yorulan simitçi Özkan Aydoğdu adres tarifi listesi tasarladı ve rahatladı. Listenin başında en çok sorulan iki soru ve cevabı yer alıyor: "Karşıya nasıl geçerim ve durakları nerede?"

103 farklı adres yer alıyor

Sabah saatleri özellikle çok yoğun olduğunu söyleyen Aydoğdu, "Millet işe giderken yapması lazım. Ben de böyle bir şey düşündüm adres tariflerini tabelaya dökeyim dedim. Güzel bir şey oldu Kozyatağı’ndaki bütün alışveriş merkezleri, iş merkezleri, plazalar olsun, bankalar olsun hepsi burada mevcuttur" dedi.

İş merkezleri, hastaneler, bankalar gibi 7 başlığın yer aldığı tarif listesinde 103 farklı adres tarifi yer alıyor. 


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.